تاریخ : چهارشنبه 16 آذر 1401
کد 431

ایجاد کارگروه تحقیق و توسعه (R&D) برای نخستین بار در کشور ...

در معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز





کارگروه تحقیق و توسعه (R&D) برای نخستین بار در کشور در  معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی امروز شروع بکار کرد.
معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز هدف از ایجاد کارگروه تحقیق و توسعه (R&D) در این معاونت را جمع آوری ارزیابی و تحلیل اطلاعات برای انجام مداخلات و رفع مشکلات و موانع اعلام کرد و گفت: این کارگروه فعالیت خود را بطور پایلوت در بیمارستان امام رضا(ع) با محوریت ارتقای بهره وری آغاز کرد.
دکتر جنتی در ادامه با بیان اینکه گام نخست مرحله این کارگروه تحلیل اقتصادی بهره وری بیمارستان میباشد که نتایج آن با انتظارات و استانداردها در هر حیطه مقایسه شده و در نهایت در صورت انحراف شناسایی و تحلیل علی و معلولی شده و مشکلات اصلی و علت بروز انحراف شناسایی و استراتژیهای مناسب راهکارها با همکاری تیم مدیریتی بیمارستان بررسی و در نهایت مداخلات مناسب اجرایی خواهد شد.
ایشان در ادامه افزود: در این پروژه علاوه بر مراکز هزینه و درآمد ، عملکرد ماهانه تجهیزات پزشکی سرمایه ای و منابع انسانی نیز ارزیابی خواهد شد.
دکتر جنتی که ریاست قطب علمی آموزش مدیریت سلامت ایران را نیز برعهده دارد در ادامه  با بیان اینکه ما در این کارگروه به دنبال شناسایی کسورات آشکار و پنهان بیمارستانها هستیم گفت : استفاده از ظرفیت علمی دانشکده مدیریت سلامت و قطب علمی مدیریت سلامت در بیمارستان ها و سایر بخشهای دانشگاه ، برای ارتقای شاخص های بهر وری و ارزیابی های اقتصادی و ارزیابی عملکرد واحدهای مختلف از اولویتهای دانشگاه است.
استاد تمام دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی ایشان در خصوص مراحل اجرای این طرح گفت : در این کارگروه دانشجویان بطور مرتب و نظام مند بر اساس برنامه مدرن در بیمارستان حضور یافته و گزارشات هفتگی با حضور دانشجویان ، اساتید دانشکده و قطب علمی مدیریت سلامت مسئولین ذیربط بیمارستان و دانشگاه در جلسات گزارش صبحگاهی( Mornnig Report  ) ارائه خواهد شد.
دکتر جنتی با بیان این مطلب که این پروژه برای دانشگاه، با یک تفکر برد برد اجرا می شود که در آن هم دانشجویان و اساتید علوم مدیریت و اقتصاد سلامت و فناوری اطلاعات و ... وارد فیلد اجرا می شوند و یادگیری در محیط اجرایی اتفاق می افتد  و از طرفی بیمارستان هم  از ظرفیت علمی اساتید و دانشجویان برای ارزیابی عملکرد و مداخلات لازم بهره مند خواهد شد. و امیدوار هستیم که استفاده از ظرفیت های علمی در جهت بهبود اهداف سازمانی و استفاده از افراد متخصص در رشته های اقتصاد و مدیریت و سیاست گذاری سلامت و فناوری اطلاعات سلامت به یک رویه ادامه دار تبدیل شود.
معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: امیدوار هستیم با انجام این پروژه در تمامی بیمارستانها و حوزه های بهداشت،آموزش، غذا و دارو به ارتقای شاخص های بهره وری که جزو وظایف دانشگاه است دست یابیم و تجربیات مورد نظر برای استفاده در سایر دانشگاه ها نیز  به اشتراک گذاشته شود.
گفتنی است : این فعالیت علمی به عنوان یک کاربست دانش برای نخستین بار در سطح دانشگاه و با مسئولیت معاونت توسعه دانشگاه و با مشارکت قطب علمی آموزشی مدیریت سلامت و دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی علوم پزشکی تبریز تشکیل و تجربیات بدست آمده این کارگروه طی یک نشست تخصصی برای تمام روسا و مدیران بیمارستان های دانشگاه ارائه خواهد شد.



 
 
آلبوم تصاویر R&D